Home » TESTARE GRATUITĂ Babeş Papanicolaou şi HPV la Spitalul Orășenesc ”Dr. George Trifon” din Năsăud în zilele de 10 și 12 noiembrie!

TESTARE GRATUITĂ Babeş Papanicolaou şi HPV la Spitalul Orășenesc ”Dr. George Trifon” din Năsăud în zilele de 10 și 12 noiembrie!

Publicat de Radu SÎRBU
511 Vizualizari

Caravana mobilă pentru screningul cancerului de col uterin va fi prezentă în datele de 10 și 12 noiembrie 2023, în intervalul orar 08:00 – 20:00 la Spitalul Orășenesc ”Dr. George Trifon” din Năsăud.

Toate femeile cu vârsta între 24-64 de ani sunt aşteptate la testare gratuită Babeş Papanicolaou şi HPV, la această caravană mobilă pentru screeningul cancerului de col uterin. Nu este nevoie de programare. Pot participa atât femeile asigurate cât și cele neasigurate, fără bilet de trimitere, doar cu buletinul!

Un test de 5 minute pentru 5 ani de linişte !!!

IMPORTANT

Cancerul de col uterin este una dintre puţinele forme de cancer care ar putea fi prevenită aproape 100% prin depistare precoce !

Aşadar, doamnelor şi domnişoarelor puteţi să preveniţi ! Testaţi-vă la timp ! Fiecare secundă contează !

Screeningul cancerului de col uterin este o metodă de prevenire a cancerului prin detectarea şi tratarea anomaliilor precoce care, dacă nu sunt tratate, ar putea duce la cancer la colul uterin al unei femei.

În cadrul programului de screening, femeilor le sunt recoltate probe pentru testare Babeş Papanicolau, la grupa de vârstă 24-29 de ani, şi testarea HPV, la grupa de vârstă 30-64 de ani, în vederea depistării leziunilor precursorii ale cancerului de col uterin.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"