Home » Tibi Ușeriu ne-a oferit încă o lecție de dârzenie extremă în ”iadul alb” de la Cercul Polar. Mulțumim, campionule !

Tibi Ușeriu ne-a oferit încă o lecție de dârzenie extremă în ”iadul alb” de la Cercul Polar. Mulțumim, campionule !

Publicat de Radu SÎRBU
699 Vizualizari

În urmă cu câteva minute, Tibi Ușeriu a încheiat infernala cursă Yukon Arctic Ultra, din apropierea Cercului Polar. Conjudețeanul s-a clasat al doilea după elvețianul Fabian Imfeld (foto de mai jos).

De altfel, cei doi au fost singurii care au trecut linia de sosire, după ce, rând pe rând, ceilalţi 21 concurenţi înscrişi în cursa de 300 de mile au abandonat.

Tiberiu Uşeriu a fost la cea de-a doua participare la Yukon Arctic Ultra. Anul trecut, bistrițeanul a mers aproximativ 100 de kilometri în 24 de ore la temperaturi de -38 de grade Celsius, iar la a doua oprire, medicii care i-au făcut controlul de rutină l-au anunţat că trebuie să se retragă. A fost transportat cu elicopterul la spitalul din Whitehorse, Canada, pentru îngrijiri de specialitate, pentru că avea degerături.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"