Home » Tragedie în Spania: Un bărbat din Rebrișoara a fost împușcat mortal iar fratele său a fost grav rănit într-o altercație cu un grup de marocani în zona Girona

Tragedie în Spania: Un bărbat din Rebrișoara a fost împușcat mortal iar fratele său a fost grav rănit într-o altercație cu un grup de marocani în zona Girona

Publicat de Radu SÎRBU
10099 Vizualizari

Un rebrișorean în vârstă de 34 de ani, stabilit în Spania, și-a pierdut astăzi viața într-un atac armat petrecut la un service auto din suburbiile orașului Girona. Potrivit portalului de știri diariodegirona.cat, tragedia s-a produs într-o altercație violentă pe care un grup de români a avut-o cu o bandă de 5 marocani care au venit la service cu o mașină înmatriculată în Franța.

Totul a degenerat într-o bătaie cruntă, iar la un moment dat unul dintre marocani a scos un pistol cu care l-a împușcat mortal pe bărbatul din Rebrișoara, mai precis din satul Gersa. Se mai spune că în atacul armat a mai fost rănit grav prin împușcare și fratele celui decedat. Scenele de groază au fost surprinse cu telefonul de către oamenii din zonă. Ele pot fi văzute aici, atenție, fiind cu impact emoțional:

https://www.diaridegirona.cat/selva/2024/06/13/baralla-tiroteig-poligon-riudellots-amb-103743386.html

Polițiștii încearcă să dea de urmă marcocanilor.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"