Home » Tragedie la Romuli: un localnic, găsit împușcat în cap pe un deal. Se pare că omul și-a luat zilele după ce a fost părăsit de soție!

Tragedie la Romuli: un localnic, găsit împușcat în cap pe un deal. Se pare că omul și-a luat zilele după ce a fost părăsit de soție!

Publicat de Radu SÎRBU
4306 Vizualizari

Descoperire macabră, în această dimineață, în jurul orei 8.45, pe un deal din comuna Romuli. Un localnic în vârstă de 52 de ani fost găsit decedat, împușcat în cap, având alături o armă de vânătoare. Pentru documentarea cazului, anunțat prin 112, a intervenit o echipă de polițiști împreună cu medicul legist.

Se pare că omul a decis să-și încheie socotelile cu viața în urma unei depresii puternice cauzate de faptul că a fost părăsit de soție, care a plecat luând cu ea și cei 4 copii minori pe care îi aveau împreună. Potrivit primarului Ioan Monița, bărbatul era foarte afectat din această cauză. ”Toată comunitatea noastră este șocată de această tragedie, omul fiind cunoscut ca un bun gospodar. Știu că avea permis legal de a deține armă de vânătoare”, ne-a declarat primarul comunei Romuli.

Toate circumstanțele în care s-a petrecut tragedia urmează a fi stabilite urmează a fi stabilite de criminaliști.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"