Home » ULTIMA ORĂ! Încă un caz de coronavirus la Parva: o asistentă de la Ambulanța Năsăud, a cărei infectare are legătură cu pacientul din Poiana Ilvei!

ULTIMA ORĂ! Încă un caz de coronavirus la Parva: o asistentă de la Ambulanța Năsăud, a cărei infectare are legătură cu pacientul din Poiana Ilvei!

Publicat de Radu SÎRBU
2812 Vizualizari

Comuna Parva a fost lovită, în această seară, de vestea confirmării celei de-a doua infectării cu noul coronavirus a unui localnic, după ce după-amiaza a adus primul caz de coronavirus aici (o femeie de 56 de ani). Astfel, cel de-al doilea părvean depistat cu coronavirus este tot o femeie, asimptomatică, în vârstă de circa 30 ani, de profesie asistentă medicală la Substația Năsăud a Serviciului de Ambulanță Județean.

Aceasta a luat, probabil, virusul de la bătrânul infectat de la Poiana Ilvei (78 de ani, confirmat vinerea trecută) pe care l-a asistat și transportat cu ambulanța. După acest caz, atât ea cât și ambulanțierul șofer de pe respectiva salvare au fost testați iar în această seară au venit și rezultatele: pozitiv pentru asistentă, respectiv negativ pentru șofer. La ora aceasta, cel mai nou caz de coronavirus din BN este în drum spre Spitalul de Boli Infecțioase din Bistrița pentru internare. Urmează ancheta epidemiologică de rigoare, în prim-plan de a fi testați fiind angajații Substației Năsăud a SAJ.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"