Home » ULTIMA ORĂ! Un al treilea caz de infectare cu coronavirus a fost confirmat, în această dimineață, la Feldru. Este vorba de un bărbat de 61 de ani

ULTIMA ORĂ! Un al treilea caz de infectare cu coronavirus a fost confirmat, în această dimineață, la Feldru. Este vorba de un bărbat de 61 de ani

Publicat de Radu SÎRBU
4543 Vizualizari

Numărul persoanelor din comuna Feldru, infectate cu noul coronavirus, a ajuns, în această dimineață, la 3. Este vorba de un țăran din satul Feldru, în vârstă de 61 de ani, ce a fost dus la spitalul de boli infecțioase din Bistrița în urmă cu trei zile, după ce s-a simțit rău, cu simptomatologie de răceală. Venit astăzi, rezultatul testului a dat verdictul: pozitiv cu Covid-19. Informații preliminare arată faptul că omul nu a avut contacți cu persoane venite din străinătate. Cu o zi înainte de a se simți rău și de a fi transportat la spital, țăranul a lucrat la pădure și a băut apă rece, transpirat fiind. Acum, starea lui este ameliorată.

Este cel de-al treilea caz de coronavirus din comuna Feldru, după ce primul confirmat cu Covid a fost bărbat din satul Feldru de 58 de ani iar cazul numărul doi a fost cel al unei femei din Nepos, în vârstă de 52 de ani, ce locuiește în satul Nepos și lucrează la Primăria Năsăud.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"