Home » Un alt locuitor al comunei Târlișua a împlinit 100 de ani: tanti Raveca Vălean !

Un alt locuitor al comunei Târlișua a împlinit 100 de ani: tanti Raveca Vălean !

Publicat de Radu SÎRBU
1485 Vizualizari

După ce pe 24 martie 2020 comuna Târlișua s-a mândrit cu un centenarul Maftei Burzo, azi, în a doua zi de Paști, a venit rândul unui alt locuitor din localitate să împlinească un secol de viață. Este vorba de Raveca Vălean, anunțul fiind făcut de primarul Vlăduț Purja.

În a doua zi a praznicului Sfintelor Paști, în comuna Târlișua avem parte de un eveniment de o semnificație aparte. Astăzi, doamna RAVECA VĂLEAN împlinește o venerabilă și impunătoare vârstă de 100 de ani. Paradoxal, peste tot în lume are loc o luptă acerbă pentru tot ceea ce înseamnă supraviețuire și longevitate, iar astfel de evenimente ne demonstrează încă o dată că există și oameni care adună numeroși ani în buchetul vieții și trăiesc frumos, cu bune și rele, atât cât soarta și destinul îngăduie. În numele Consiliului Local, al Primăriei Comunei Târlișua si al meu personal, îi urez un călduros LA MULȚI ANI, însoțit de sincere urări de sănătate și multe bucurii”, a făcut cunoscut primarul Vlăduț Purja pe pagina se de socializare.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"