Home » Un bătrân din Rebrișoara, dispărut aseară de acasă, a fost găsit în șoc hipotermic după mai bine de 13 ore de căutări

Un bătrân din Rebrișoara, dispărut aseară de acasă, a fost găsit în șoc hipotermic după mai bine de 13 ore de căutări

Publicat de Radu SÎRBU
2214 Vizualizari

Aseară, dispariția fără urmă a unui bătrân din Rebrișoara a pus pe jar autoritățile, el fiind găsit de-abia după mai bine de 12 ore, în șoc hipotermic. Plecat de acasă în jurul orei 22.00, Onișor Eremei (foto), în vârstă de 73 de ani, a fost dat dispărut imediat de familie, fiind dat în urmărire de polițiști. În căutarea lui au pornit, de azi noapte, echipe de localnici, polițiști, pompieri și jandarmi, însă bărbatul a fost găsit de-abia în această dimineață, în jurul orei 11.00, pe un teren agricol de la ieșirea din Rebrișoara spre Năsăud. Înghețat bocnă, în condițiile în care temperaturile zonei au fost de – 10 grade Celsius, dar conștient, bunicul a fost inițial de un echipaj al ambulanței județene, el fiind transferat ulterior în Terapia Intensivă Mobilă pentru transportul la Spitalul Județean din Bistrița. Polițiștii au deschis o anchetă.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"