Home » Un loc de joacă nou-nouț, cadoul de vacanță pentru copiii comunei Coșbuc din partea primarului Ioan Pavelea. Nici părinții nu au fost uitați!

Un loc de joacă nou-nouț, cadoul de vacanță pentru copiii comunei Coșbuc din partea primarului Ioan Pavelea. Nici părinții nu au fost uitați!

Publicat de Radu SÎRBU
579 Vizualizari

La orele amiezii de miercuri, 28 iulie, emoția copilăriei va putea fi regăsită prin inaugurarea locului de joacă din comuna Coșbuc, pe un amplasament din vecinătatea școlii, ce până acum era un teren viran plin de bălării. Necesitatea acestui loc de joacă pentru copiii ne-a fost dezvăluită, astăzi, de către primarul Ioan Pavelea, în contextul în care investiția vine în întâmpinarea dorințelor picilor de a-și petrece vacanța mare într-un cadru special pentru ei.

Totuși, nici cei care îi vor însoții pe copii la acest loc de joacă nou nu au fost uitați, întrucât administrația locală a găsit potrivit să amplaseze în acest permietru și un loc cu aparate pentru întreținere corporală a adulților.

Inaugurarea este programată pentru miercuri, 28 iulie, la ora 12:00, eveniment pentru care le-am pregătit copiilor o întâlnire surpriză cu îndrăgitele personaje Disney: Mickey şi Minnie. Prin acest loc de joacă am urmărit crearea unui mediu propice pentru stimularea imaginației, sociabilității și dezvoltării fizice a copiilor”, ne-a declarat primarul Ioan Pavelea.

Potrivit edilului, Primăria comunei Coșbuc va continua să deruleze lucrări de modernizare, dar și să dezvolte parteneriate similare, în vederea realizării, la nivelul comunități locale, și a altor zone de recreere, moderne și sigure.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"

SUNĂ LA REDACȚIA MESAGER24.RO