Home » Un nou început pentru handbalistele de la Gloria Bistrița. Sperăm ca revenirea antrenorului Horațiu Pașca să fie de bun augur!

Un nou început pentru handbalistele de la Gloria Bistrița. Sperăm ca revenirea antrenorului Horațiu Pașca să fie de bun augur!

Publicat de Radu SÎRBU
401 Vizualizari

Horațiu Pașca va începe astăzi munca la Gloria Bistrița. Chiar el a spus, nu este ca o ciorbă reîncălzita, este un nou început. Față de mandatul anterior, există si unele modificări. Astfel, staful a fost înlocuit aproape în totalitate, rămânand în echipă doar team managerul Dan Dumitru si maseurul Alexandru Chiuzan. S-a renunțat la serviciile jucatoarelor Natalia Savchyn și Daniela Rațiu. Față de sezonul trecut avem un lot mai valoros, dar si obiectivul este unul mai pretențios, primele 3 locuri in clasamentul ligii. La capitolul noutăți, antrenor secund si preparator fizic va fi Marius Novanc. De pregatirea portarilor se va ocupa Mihaela Ciobanu. Ca fiziokinetoterapeut, se aude, va fi Adi Cîrlejan. Din ce se spunea într-un ziar de sport local, clubul doreste să aducă un centru valoros, până la începutul anului viitor. Vom vedea dacă se poate realiza un asemenea transfer acum, în plin campionat. Cu sau fără centrul dorit, marea provocare a lui Horațiu Pașca este aceea de a forma un grup unit, având la dispoziție un lot cu multe jucatoare foarte valoroase, dar care nu arată ca o echipă.

Părerile suporterilor sunt împărțite, când se discută despre noul/vechiul antrenor al echipei de handbal. Unii sau alții își aduc aminte despre reușitele sau nereușitele acestuia. Cert este un lucru, echipa avea nevoie de antrenor, alte nume de antrenori vehiculate nu au acceptat semnarea contractului în condițiile actuale (în plin sezon, obiectivele echipei, lipsa unui coordonator de joc, dar și situațiile contractuale ale acestor antrenori). Horațiu Pașca și-a asumat aceasta responsabilitate, el iși dorește formarea unui grup unit, iși doreste realizarea obiectivelor. Va avea nevoie de acel centru valoros, va avea nevoie de susținerea suporterilor, va avea nevoie de susținerea conducerii echipei, dar și a jucatoarelor. Să speram ca el a învațat o lecție din mandatul anterior, atunci când jucatoarele “nu se puteau capacita” când jucau cu echipele mai slab cotate.

Îi doresc success lui Horațiu Pașca, realizările lui vor reprezenta bucuriile noastre, ale suporterilor.

Octavian MOLDOVAN

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"