Home » Vești bune de la primarul Ionel Ropan pentru comuna Petru Rareș și alte 3 comune din vecinătate: A fost semnat contractul pentru extinderea apei și canalizării

Vești bune de la primarul Ionel Ropan pentru comuna Petru Rareș și alte 3 comune din vecinătate: A fost semnat contractul pentru extinderea apei și canalizării

Publicat de Radu SÎRBU
522 Vizualizari

Astăzi, compania MIS Grup Anieș a semnat contractul pentru lucrările de extindere a rețelelor de apă și canalizare, în cadrul unui parteneriat pe care comuna Petru Rareș, lider de proiect, îl are cu Uriu, Ciceu Mihăești și Braniștea, proiect girat de AQUABIS – furnizorul de apă și canal în Bistrița-Năsăud prin Master Plan-ul județean aferent, investiție finanțată din fonduri europene.

Așteptam cu mult interese semnarea acestui contract, care iată acum a primit undă verde pentru începerea lucrărilor care vor moderniza pe măsura așteptărilor cetățenilor comunei Petru Rareș dar și a celor din unitățile administrativ teritoriale beneficiare ale acestui proiect important pentru zona de vest a Bistriței-Năsăudului. Efectiv, aceste lucrări vor demara în primăvara anului viitor”, ne-a declarat primarul Ionel Ropan.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"

SUNĂ LA REDACȚIA MESAGER24.RO