Home » Vezi care este programul de distribuție al pubelelor verzi în zonele de case din Municipiul Bistrița și localitățile componente, în perioada 22 – 26 ianuarie 2024!

Vezi care este programul de distribuție al pubelelor verzi în zonele de case din Municipiul Bistrița și localitățile componente, în perioada 22 – 26 ianuarie 2024!

Publicat de Radu SÎRBU
155 Vizualizari

📌 Pubela verde se va distribui între orele 08:00 – 17:00, pe baza buletinului de identitate și pe baza semnăturii, după următorul program:

👉 Luni, 22 ianuarie – Cartier RAAL;

👉Marți, 23 ianuarie pe străzile: Lempeș, Cocorului, Crângului, Umbroasă, Amurgului, Însorită ;

👉 Miercuri, 24 ianuarie pe străzile: Mihai Viteazu, I.P. Reteganu, Tănase Tudoran, Ion Vidu, Codrișor, Victor Babeș;

👉 Joi, 25 ianuarie pe străzile: Zăvoaie, Prof. Horvath Pal, Prof. Vasile Haja, Prof. Oscar Skrabel, Socului, Mălinului, Prof. Mircea Călușeriu, Prof. Liviu Gubesch, Prof. David Gălățean, Dr. Victor Moldovan;

👉 Vineri, 26 ianuarie pe străzile: Abatorului, Moșilor, Șesului, Simpozionului, Serelor;

❗️ În cazul în care cetățenii nu sunt acasă în intervalul menționat mai sus, aceștia își vor ridica ulterior pubelele verzi de la sediul operatorului de salubritate Supercom – pe str. Drumul Cetății, nr. 11 – vis-a-vis de Rombat, pe baza buletinului de identitate și pe baza semnăturii.

🔜 Programul de distribuție pentru restul zonelor din Municipiul Bistrița va fi anunțat în curând.

✅ În orașele Beclean, Năsăud, Sângeorz-Băi și zona RURALĂ, distribuția pubelelor verzi a început în această săptămână și este coordonată de primăriile din aceste localități. Recipientele de colectare a deșeurilor reciclabile din sticlă se distribuie pe baza buletinului de identitate și pe baza semnăturii.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"