Home » Vioara lui Enescu se aude joi la Căminul Cultural din Căianu Mic

Vioara lui Enescu se aude joi la Căminul Cultural din Căianu Mic

Publicat de Radu SÎRBU
569 Vizualizari

Centrul Județean pentru Cultură Bistrița-Năsăud prin Consiliul Județean alături de primăria Căianu Mic aduc cultura în localitatea de pe Valea Țibleșului grație proiectului cultural ”Vioara lui Enescu la sat”.

Spectacolul susținut de violonistul Gabriel Croitoru este programat joi, 27 octombrie, începând cu ora 17.00, la Căminul Cultural din Căianu Mic.

”Prieteni dragi, vă anunț cu mare bucurie că, vioara marelui muzician român, GEORGE ENESCU, va răsuna în comuna noastră!
🎶 Unul dintre cei mai valoroși violoniști contemporani, Gabriel Croitoru, alături de fiica sa, Simina Croitoru, vor aduce sonorități muzicale ce au bucurat întreaga lume, de această dată în localitatea Căianu Mic!
🤗 Astfel, joi, 27 octombrie, cu începere de la ora 17:00, vă invităm pe toți, în număr cât mai mare, la Căminul Cultural din Căianu Mic, pentru a ne bucura împreună de momentele unice, emoționante și înălțătoare!
🔝Evenimentul de la Căianu Mic se încadrează în turneul extraordinar organizat prin satele României, care se va încheia la Ateneul Român din București!
🤝 Mulțumesc mult domnului Alexandru Pugna, manager al Centrului Județean pentru Cultură Bistrița-Năsăud, pentru organizarea acestui eveniment de excepție, chiar la noi în comună!
💚 Vă așteptăm cu drag!
🆓 INTRAREA VA FI LIBERĂ”, a ținut să transmită primarul Paul Știr.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"