Home » Cherestea în valoare de peste 30.000 de lei, confiscată de polițiști ca urmare a unor acțiuni pe linie silvică

Cherestea în valoare de peste 30.000 de lei, confiscată de polițiști ca urmare a unor acțiuni pe linie silvică

Publicat de Radu SÎRBU
1089 Vizualizari

Luni, 20 ianuarie 2020, polițiștii din cadrul Serviciului de Ordine Publică – Biroul pentru Combaterea Delictelor Silvice, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Secției 1 poliție Rurală Bistrița au desfășurat acțiuni pentru prevenirea și combaterea delictelor silvice.

Cu această ocazie, pe drumul național 15A, în localitatea Herina, au oprit în trafic, pentru control, un ansamblu format din cap tractor și remorca care aparținea unei societăți comerciale din Mijlocenii-Bârgăului și care transporta cantitatea de 47,12mc cherestea.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că societatea ar fi efectuat două transporturi de material lemnos în baza aceluiași aviz. Ca urmare a celor constatate, s-a luat măsura sancționării contravenționale conform Legii 171/2010 , fiind aplicate sancțiuni în valoare totală de 13.000 lei. Totodată, s-a dispus confiscarea materialului lemnos în valoare de 30.109,68 lei.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"