Home » A ignorat arestul la domiciliu, s-a urcat la volan și a condus fără să-i pese că nu are permis! A fost reținut de polițiști

A ignorat arestul la domiciliu, s-a urcat la volan și a condus fără să-i pese că nu are permis! A fost reținut de polițiști

Publicat de Radu SÎRBU
933 Vizualizari

Este vorba de un tânar de 21de ani, din Budacu de Sus, ce a încălcat măsura arestului la domiciliu și a fost reținut de polițiștii de la Supravegheri Judiciare.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că, la data de 31 ianuarie a.c., acesta ar fi părăsit locuința fără a avea încuviințarea organului judiciar care a dispus măsura preventivă, ar fi condus pe un drum comunal din localitate de domiciliu un autovehicul neînmatriculat și fără a poseda permis de conducere pentru vreo categorie de autovehicule.

Tânărul a fost reținut de polițiști pentru 24 ore, plasat în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud și urmează a fi prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Cercetările în acest caz sunt continuate de către Biroul Supravegheri Judiciare din cadrul Serviciului de Investigații Criminale.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"