Home » Trei bărbați din Sărata, condamnați pentru tentativă de omor, duși cu mascații la închisoare

Trei bărbați din Sărata, condamnați pentru tentativă de omor, duși cu mascații la închisoare

Publicat de Radu SÎRBU
503 Vizualizari

Trei mandate de executare a pedepsei închisorii, puse în aplicare de polițiștii Compartimentului Urmăriri din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, cu sprijinul luptătorilor de la Acțiuni Speciale

S-a întâmplat ieri, atunci când polițiștii Compartimentului Urmăriri din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, cu sprijinul luptătorilor de la Acțiuni Speciale au pus în aplicare 3 mandate de executare a pedepsei închisorii, emise, în aceeași zi, de către Tribunalul Bistrița-Năsăud.

Astfel, au fost depistați și duși în penitenciar trei bărbați din Sărata, condamnați la închisoare pentru tentativă de omor. Este vorba despre doi bărbați de 42, respectiv 48 de ani, condamnați fiecare la pedeapsa de 6 ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de omor și un tânăr de 25 de ani, condamnat la 5 ani de închisoare pentru tentativă de omor.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"