Home » A început distribuirea pubelelor verzi, pentru deșeuri reciclabile din sticlă!

A început distribuirea pubelelor verzi, pentru deșeuri reciclabile din sticlă!

Publicat de Radu SÎRBU
230 Vizualizari

În Municipiul Bistrița, distribuirea pubelelor verzi va fi gestionată de operatorul de salubritate Supercom după un program care va fi comunicat în prealabil în presa locală și pe site-ul www.adideseuribn.ro. Operatorul de salubritate va organiza transportul la domiciliu al pubelelor verzi și le va preda utilizatorilor pe baza buletinului de identitate și semnătură.
‼️ În zilele de 9 și 10 decembrie 2023, în intervalul orar 08:00 – 17:00 cetățenii din localitatea componentă Sigmir și Valea Sigmirului vor primi pubele verzi pentru deșeurile reciclabile din sticlă. În cazul în care cetățenii din Sigmir nu sunt acasă în intervalul menționat mai sus, aceștia își vor ridica ulterior pubelele verzi de la sediul operatorului de salubritate Supercom – pe str. Drumul Cetății, nr. 11 – vis-avis de Rombat.
👉 Programul de distribuție pentru restul zonelor din Municipiul Bistrița va fi anunțat în curând.
👉 În orașele Beclean, Năsăud, Sîngeorz-Băi și zona RURALĂ, distribuția pubelelor verzi a început în această săptămână și este coordonată de primăriile din aceste localități. Recipientele de colectare a deșeurilor reciclabile din sticlă se distribuie pe baza buletinului de identitate și semnătură.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"