Home » (EXCLUSIVITATE) Final trist în cazul tânărului a cărui mașină a fost lovită de tren la Nimigea de Jos acum trei săptămâni: Robert a murit și a fost condus astăzi pe ultimul drum!

(EXCLUSIVITATE) Final trist în cazul tânărului a cărui mașină a fost lovită de tren la Nimigea de Jos acum trei săptămâni: Robert a murit și a fost condus astăzi pe ultimul drum!

Publicat de Radu SÎRBU
5628 Vizualizari

Este jale mare în familia lui Robert din Nimigea de Jos, tânărul în vârstă de 18 ani care s-a stins din viață în această săptămână după trei săptămâni de comă petrecute într-un spital din Târgu Mureș, implicat fiind în groaznicul accident feroviar ce a avut loc la amiaza zilei de 13 noiembrie.

Atunci, mașina la volanul căreia se afla Robert a fost lovită de trenul accelerat Cluj-Napoca – Galați la o trecere la nivel cu calea ferată semnalizată acustic și luminos din satul Nimigea de Jos. În urma impactului, autoturismul a fost târât pe șine mai bine de 250 de metri. Conducătorul a suferit leziuni grave, el fiind transportat de elicopterul SMURD la Spitalul Clinic de Urgență din Târgu Mureș. Din nefericire, el a decedat fiind înmormântat astăzi în satul natal, fiind condus pe ultimul drum de sute de prieteni și cunoscuți ai familiei.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"