Home » Al 12-lea deces din Bistrița-Năsăud al unei persoane infectate cu coronavirus: Un bărbat de 69 de ani

Al 12-lea deces din Bistrița-Năsăud al unei persoane infectate cu coronavirus: Un bărbat de 69 de ani

Publicat de Radu SÎRBU
1693 Vizualizari

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat în această seară decesul a încă 22 de români care aveau și coronavirus, bilanțul total în România de la începutul epidemiei fiind de 601 decese la pacienți care aveau coronavirus.

Printre aceștia se numără și un bărbat din Bistrița-Năsăud, în vârstă de 69 de ani, cel de-al 12-lea deces înregistrat la nivelul județului Bistrița-Năsăudu din cauza noului coronavirus.

Din informațiile oferite de Grupul de Comunicare Strategică, bistrițeanul avea hipertensiune arterială. El a fost internat în data de 13 aprilie la Spitalul Județean de Urgență Bistrița și a doua zi i s-au recultat probe pentru testul de coronavirus, confirmarea venind pe 15 aprilie. Din păcate, bărbatul s-a stins din viață în cursul zilei de astăzi, 25 aprilie, la același spital.

În județul Bistrița-Năsăud, numărul de persoane confirmate pozitiv în urma testării COVID-19 a ajuns sâmbătă, 25 aprilie, la 151 de cazuri.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"