Home » ALDE Bistrița-Năsăud a fuzionat cu PSD. Urmarea: 5 primari, 4 viceprimari și 52 de consilieri locali sunt nou-veniți în PSD

ALDE Bistrița-Năsăud a fuzionat cu PSD. Urmarea: 5 primari, 4 viceprimari și 52 de consilieri locali sunt nou-veniți în PSD

Publicat de Radu SÎRBU
612 Vizualizari

În cadrul unei conferințe de presă organizată, astăzi, la sediul PSD Bistrița-Năsăud, a fost parafată fuziunea la nivel județean a Partidului Alianța Liberalilor și Democraților cu Partidul Social Democrat. Decizia vine la inițiativa ALDE BN, ea fiind luată ieri în cadrul ședinței cu liderii organizațiilor și aleșii locali.

Nicolae Popescu, președintele interimar ALDE BN, a anunțat că, din cei 61 de aleși locali ALDE un număr de 51 au votat pentru fuziunea cu social-democrații bistrițeni. Ca urmare, 5 primari, 4 viceprimari și 52 de consilieri locali din Bistrița-Năsăud care s-au aflat pe listele Alianței pentru Bistrița-Năsăud la alegerile locale din 2020 fac parte acum din PSD. Conform actului de fuziune, președinții ALDE devin automat vicepreședinți PSD.

Din partea PSD BN, actul de fuziune a fost semnat de către deputatul Bogdan Ivan. Alături de cei doi lideri menționați, la eveniment au mai participat deputatul Daniel Suciu, secretarul general al PSD BN Romeo Florian, primarul comunei Lechința, Mirela Cârcu, șefa organizației de femei ALDE BN, precum și primarul comunei Șieu, Ioan Cifor.

Mesager24.ro a transmis LIVE conferința de fuziune.

https://www.facebook.com/mesager24.ro/videos/5420134861348417

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"