Home » Deputatul PSD Bogdan Ivan: ”9.2 milioane de lei pentru municipiului Bistrița și comunelor Ilva Mică, Măgura Ilvei, Ilva Mare și Lunca Ilvei, în cadrul lucrărilor de cadastru”

Deputatul PSD Bogdan Ivan: ”9.2 milioane de lei pentru municipiului Bistrița și comunelor Ilva Mică, Măgura Ilvei, Ilva Mare și Lunca Ilvei, în cadrul lucrărilor de cadastru”

Publicat de Radu SÎRBU
273 Vizualizari

”9.2 milioane de lei pentru Municipiul Bistrița și comunele Ilva Mică, Măgura Ilvei, Ilva Mare și Lunca Ilvei (decont lucrări de cadastru acoperite din bugetul local).

Deblocarea programului de cadastru general pentru localitățile din zona de munte, prin triplarea sumei decontate (beneficiari: circa jumătate din județul Bistrița-Năsăud și comunele din zona de munte a României). Aceste lucruri au fost posibile în urma adoptării a două amendamente la Legea 7/1996, la care am lucrat împreună cu colega mea deputat, Diana Morar. Da, suntem din partide diferite. Dar atunci când trebuie să facem lucruri bune pentru oamenii din Bistrița-Năsăud, care ne-au trimis aici, ne punem la aceeași masă și facem treabă! Asta înseamnă normalitate! Chiar dacă suntem într-o perioadă dificilă, urmează în perioada următoare să vă mai aduc vești bune din Parlament!”, a transmis, astăzi, deputatul social-democrat Bogdan Ivan.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"

SUNĂ LA REDACȚIA MESAGER24.RO