Home » Atenție șoferi! Controale ale polițiștilor pe drumurile din județul Bistrița-Năsăud, în acest week-end

Atenție șoferi! Controale ale polițiștilor pe drumurile din județul Bistrița-Năsăud, în acest week-end

Publicat de Radu SÎRBU
1466 Vizualizari

Și în apropiatul sfârșit de săptămână, polițiștii Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud vor continua acțiunile, pe drumurile naționale și județene, pentru creșterea gradului de siguranță rutieră și asigurarea vizibilității elementului polițienesc.

Cei de la Serviciul Rutier și de la structurile de profil din cadrul polițiilor orășenești și din municipiu vor acționa pentru depistarea în trafic a tuturor celor care încalcă regulile de circulație și pun în pericol siguranța atât a lor, cât și a celorlalți participanți la trafic. Vor fi folosite aparatele radar și etilotest.

Având în vederea faptul că în unele zone este semnalată apariția ceții, polițiștii recomandă prudență la volan, asigurarea corespunzătoarea și semnalizarea intenției de schimbare a direcției, creșterea distanței de siguranță între vehicule, folosirea luminilor de ceață din dotarea autovehiculelor. Oamenii legii sfătuiesc evitarea depășirile riscante, care pot deveni extrem de periculoase în condițiile unei vizibilități mult diminuate.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"