Home » (FOTO) Trei persoane au fost arestate în urma unor percheziții la un grup de cămătari și șantajiști din Bistrița și Sărățel. S-au confiscat 2 kg de bijuterii, aproape 25.000 de euro și peste 30.000 de lei

(FOTO) Trei persoane au fost arestate în urma unor percheziții la un grup de cămătari și șantajiști din Bistrița și Sărățel. S-au confiscat 2 kg de bijuterii, aproape 25.000 de euro și peste 30.000 de lei

Publicat de Radu SÎRBU
1380 Vizualizari

Mascații și polițiștii criminaliști bistrițeni au efectuat ieri, 16 mai, un număr de trei percheziții în Bistrița dar și în Sărățel, acțiunile vizând un grup de cămătari și șantajiști. În urma perchezițiilor, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor 24.690 euro, 30.370 lei, aproximativ 2 kg de bijuterii, precum și alte înscrisuri cu valoare probatorie.

Din investigații a reieșit că, în perioada 2016-2020, membrii grupării ar fi acordat bani cu împrumut, mai multor persoane, pentru care ar fi perceput ilegal dobânzi. În vederea recuperării sumelor de bani împrumutate sau a dobânzilor percepute, membrii grupului ar fi exercitat acte de constrângere fizică și psihică împotriva persoanelor care nu reuşeau să restituie, la termen, sumele datorate.

Doi bărbați de 43 și 23 de ani, împreună cu două femei de 26 și 44 de ani, toți din Bistrița, au fost conduși la sediul inspectoratului pentru audieri. Prezentate în fața instanței, judecătorii au dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a trei persoane. Este vorba despre cei doi bărbați si femeia de 44 de ani.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"