Home » Primăria Coșbuc a reușit să acceseze 225.000 de lei pentru proiect cultural derulat în parteriat cu școala și scriitorul Gelu Vlașin

Primăria Coșbuc a reușit să acceseze 225.000 de lei pentru proiect cultural derulat în parteriat cu școala și scriitorul Gelu Vlașin

Publicat de Radu SÎRBU
166 Vizualizari

Încă din 2016 de când a preluat conducerea comunei Coșbuc, primarul Ioan Pavelea a anunțat că vrea să repună cultura la locul meritat în localitatea care l-a dat lumii pe George Coșbuc. An de ani, edilul a reușit să pună câte o cărămidă la acest crez notabil pe care l-a botezat sugestiv ”Prin cultură la putere!”. Ultima ispravă este legată de un proiect cultural finanțat din fonduri europene.

Este vorba de un proiect în valoare de 225.000 de lei, realizat de Primăria Coșbuc cu sprijinul Centrului European Pentru Excelență Culturală, în parteneriat cu Școala Gimnazială „George Coșbuc” (reprezentată de directorul Cira Ștefan Marian) și scriitorul Gelu Vlașin.

Cofinanțarea din partea Primăriei este în valoare de 22.500 lei, restul de 200.000 fiind finanțarea nerambursabilă asigurată din fonduri europene.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"