Home » Azi în România s-a raportat după cel mai mare bilanț zilnic de cazuri noi de Covid de după 9 mai: nu mai puțin de 275 de noi infecții ! Și în BN numărul cazurilor noi se menține ridicat

Azi în România s-a raportat după cel mai mare bilanț zilnic de cazuri noi de Covid de după 9 mai: nu mai puțin de 275 de noi infecții ! Și în BN numărul cazurilor noi se menține ridicat

Publicat de Radu SÎRBU
1198 Vizualizari

Cazurile noi de Covid continuă să crească, astfel, că în ultimele 24 de ore au fost raportate 275 de noi infecții după prelucrarea unui total de 10.024 de teste. Este cel mai mare bilanț zilnic de cazuri noi de după data de 9 mai !

Dintre persoanele confirmate pozitiv, 15.635 au fost declarate vindecate și externate.

Până astăzi, 1394 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat.

În intervalul 12.06.2020 (10:00) – 13.06.2020 (10:00) au fost înregistrate 14 decese (5 bărbați și 9 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Bacău, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Brașov, Constanța, Dâmbovița, București, Suceava și Vrancea. Toate decesele sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități.

La ATI, în acest moment, sunt internați 171 de pacienți.

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 2.024 de persoane. Alte 100.582 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 552.670 de teste.

În BN, 7 cazuri noi de Covid

La nivelul județului Bistrița-Năsăud, numărul cazurilor noi de Covid de ieri până astăzi e 7, cu 2 mai puțin decât la ultima raportare. Dintre acestea patru persoane fac parte dintr-un Centru de asistență pentru vârstnici (două infirmiere și doi beneficiari), iar o persoană este angajată la Leoni. În plus față de raportarea de ieri s-a înregistrat și un deces al unei persoane infectate cu noul coronavirus. Tot de ieri și până astăzi 6 persoane au fost declarate vindecate. Astfel, cazurile de Covid în BN au ajuns la cifra de 401. În carantină instituționalizată se află 20 de persoane iar în izolare la domiciliu – 2700.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"