Home » A murit bătrâna din Năsăud ce a devenit cunoscută la nivelul întregii țări după ce a fost ajutată de polițiști să ajungă acasă, în perioada stării de urgență

A murit bătrâna din Năsăud ce a devenit cunoscută la nivelul întregii țări după ce a fost ajutată de polițiști să ajungă acasă, în perioada stării de urgență

Publicat de Radu SÎRBU
2950 Vizualizari

Așa arată Năsăudul normal: cu o bătrână în vârstă de 78 de ani, ce a fost găsită de polițiștii, îngrijorată, în zona unei farmacii. Femeia își făcea probleme că nu va ajunge acasă în intervalul orar permis pentru vârstnici. Salvarea a venit de la polițiști, care au urcat-o pe bătrână în mașina de poliție și a condus-o până acasă, situată la aproape 3 kilometri, în siguranță.

P.S. Normalul a venit și din faptul că bătrâna avea la ea declarația pe propria răspundere”, așa anunțam pe data de 21 aprilie 2020, în contextul în care polițiștii dar și pensionarii erau ”prigoniți” pe rețelele de socializare de efectele pandemiei de Coronavirus.

Astăzi, 13 iunie, am aflat cu tristețe că respectiva bunică a trecut în lumea drepților, lelea Victorie – o năsăudeancă simplă ce a trăit toată viața din truda câmpului. Dumnezeu s-o odihnească în pace !

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"