Home » Bărbat din Feldru băgat la zdup de polițiști după ce și-ar fi agresat concubina

Bărbat din Feldru băgat la zdup de polițiști după ce și-ar fi agresat concubina

Publicat de Radu SÎRBU
1946 Vizualizari

Ieri, 22 ianuarie, în urma cercetărilor efectuate într-un dosar penal, polițiștii Biroului de Ordine Publică, Compartimentul Proximitate, au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a unui bărbat de 44 de ani din Feldru.

Totodată, împotriva lui, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu, fiind cercetat pentru comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, amenințare și hărțuire.

Din investigațiile polițiștilor a reieșit faptul că, în aceeași dimineață, bărbatul, fost concubin al unei femei de 53 de ani din Bistrița, ar fi îmbrâncit-o pe aceasta în apropierea locuinței ei. Totodată, în perioada iulie 2023-ianuarie 2024, bărbatul ar fi amenințat-o pe femeie în repetate rânduri și s-ar fi prezentat la locuința acesteia, insistând să se întâlnească.

În prezent, bărbatul se află în arestul I.P.J. Bistrița-Năsăud, iar cercetările sunt continuate Poliția Municipiului Bistrița, Biroul de Ordine Publică – Compartimentul Proximitate.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"