Home » Bărbat din Nimigea, reținut de polițiști după ce ar fi încercat să violeze o femeie în pasajul subteran pietonal din Bistrița!

Bărbat din Nimigea, reținut de polițiști după ce ar fi încercat să violeze o femeie în pasajul subteran pietonal din Bistrița!

Publicat de Radu SÎRBU
2003 Vizualizari

În seara de 6 noiembrie a.c., în urma cercetărilor și probelor administrate, polițiștii Biroului de Investiții Criminale Bistrița au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a unui bărbat de 32 de ani, din Nimigea, cercetat pentru lovire sau alte violențe și agresiune sexuală.

În prezent, acesta se află în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, urmând să fie prezent Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița cu propunere de arestare preventivă.

Din cercetările efectuate până în prezent a reieșit că, în dimineața de 29 octombrie a.c., ar fi lovit-o pe o femeie care se deplasa printr-un pasaj subteran pietonal din Bistrița, iar după ce aceasta ar fi căzut, ar fi pipăit-o și atins-o în zone intime.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"