Home » Bărbat din Leșu, reținut de polițiști după ce și-a bătut tatăl în vârstă de 82 de ani!

Bărbat din Leșu, reținut de polițiști după ce și-a bătut tatăl în vârstă de 82 de ani!

Publicat de Radu SÎRBU
1447 Vizualizari

Vorbe de ocară și pumni! Asta i-a fost ”răsplata” pe care un tată de 82 de ani din comuna Leșu a primit-o de la fiul său. Urmarea: agresorul a fost reținut de polițiști, urmând să fie prezentat magistraților cu propunere de luare a unei măsuri preventive. S-a întâmplat alaltăieri, cazul fiind adus în atenția opiniei publice printr-un comunicat al Inspectoratului Județean de Poliție.

”În data de 16 februarie a.c., în jurul orei 18.00, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sângeorz-Băi au fost sesizați de către autoritățile locale din comuna Leșu cu privire la faptul că un bărbat de 82 de ani din comună, ar fi victima infracțiunii de violență în familie.

În urma verificărilor efectuate de către polițiști s-a constatat faptul că un bărbat de 58 de ani, fiul bărbatului de 82 de ani, l-ar fi agresat fizic pe acesta din urmă în timp ce se aflau la domiciliu.

Persoana vătămată, la solicitarea polițiștilor, a refuzat emiterea unui ordin de protecție provizoriu.

În urma activităților de cercetare penală efectuate, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sângeorz-Băi, au luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore față de bărbatul de 58 de ani, urmând să fie prezentat magistraților cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă a Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, urmând documentarea faptei sub toate aspectele”, se arată în respectivul comunicat.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"