Home » Bărbat din Sângeorz-Băi, căzut de pe o scară, de la 3 metri înălțime. Omul a fost transportat la spital cu multiple traumatisme

Bărbat din Sângeorz-Băi, căzut de pe o scară, de la 3 metri înălțime. Omul a fost transportat la spital cu multiple traumatisme

Publicat de Radu SÎRBU
451 Vizualizari

Astăzi, în jurul orei 9:30, prin 112 a fost sesizat un accident de muncă casnic petrecut într-o gospodărie din orașul Sângeorz-Băi. Un localnic în vârstă de 57 de ani, în timp ce lucra la montarea unor jgheaburi de scurgere a apei de pe acoperișul casei, aflându-se pe o scară, s-a dezechilibrat, căzând de la o înălțime de aproximativ 3 m peste elemntele unei schele, provocându-și multiple trautisme.

La sosirea echipajului de poliție, bărbatul era conștient, acuzând dureri toracice.
La fața locului a intervenit un echipaj medical SMURD din cadrul Gărzii de Intervenție din Sângeorz-Băi, paramedicii acordându-i îngrijiri medicale și diagnosticându-l cu suspiciune de fracturi costale. Ulterior, ambulanța SMURD a transportat victima la Spitalul JUdețean de Urgență din Bistrița, unde a rămas internat pentru efectuarea de investigații amănunțite.

În funcție de evoluția stării de sănătate a bărbatului accidentat se va dispune procedural.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"