Home » Început de an școlar cu festivități în aer liber, la Năsăud. Doar la Liceul Economic nu va fi organizată această festivitate de deschidere. Atenție însă, toți participanții vor trebui să poarte mască!

Început de an școlar cu festivități în aer liber, la Năsăud. Doar la Liceul Economic nu va fi organizată această festivitate de deschidere. Atenție însă, toți participanții vor trebui să poarte mască!

Publicat de Radu SÎRBU
779 Vizualizari

Elevii se întorc luni, 13 septembrie, în băncile școlii. Noul an de învățământ începe cu prezență fizică.

Orășelul școlilor așa cum mai este cunoscut Năsăudul se pregătește pentru un noul început cu festivități de deschidere a anului de învățământ ce se vor desfășura doar în aer liber.

Cei care vor da startul acestor festivități sunt sunt cei de la Școala Gimnazială ”Mihai Eminescu”, de la ora 8:30, în prezența primarului Dorin Vlașin, a prefectului Stelian Dolha și a noului inspector școlar general Aurelia Dan. De la ora 9:15, este programată festivitatea de deschidere a noului an școlar la Colegiul Național ”George Coșbuc” iar de la 9:30 – la Liceul Silvic, primarul Dorin Vlașin, prefectul Stelian Dolha și ”generalul” Dan Aurelia urmând a fi prezenți și la aceste festivități.

Pe de altă parte, conducerea Liceului Economic Năsăud a decis ca festivitatea de deschidere a noului an de învățământ să nu aibă loc, ținând cont de faptul că în această instituție 80% dintre elevi provin din alte localități decât orașul Năsăud.

Potrivit unui ordin al ministrului Educației, participanții la festivitățile de deschidere vor fi obligați să poarte măști de protecție, chiar dacă evenimentele se desfășoară în aer liber.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"

SUNĂ LA REDACȚIA MESAGER24.RO