Home » Bătaie ca-n ”Șapte Păcate” la o stână din Runcu Salvei, de Paști. Patru persoane au ajuns la spital

Bătaie ca-n ”Șapte Păcate” la o stână din Runcu Salvei, de Paști. Patru persoane au ajuns la spital

Publicat de Radu SÎRBU
4505 Vizualizari

Ieri, în ziua de Paști, o altercație verbală între doi runcani s-a transformat într-o agresiune violentă ce s-a lăsat cu patru persoane rănite ce au avut nevoie să fie transportate la spital.

Firul evenimentelor violente a început să se depene din jurul amiezii. După ciondăneală, una dintre cele două persoane, în speță victima a ales să chefuiască cu alți trei prieteni la o stână din hotarul Runcului. În jurul orei 22.00, cei patru petrecăreți, cu vârste cuprinse între 17 și 23 de ani, au fost atacați violent, cu pari, de un ”comando” de alte patru persoane, care după ce au lovit scurt și intens au dispărut imediat în noapte.

Răniții au dat alarma prin 112, la locul incidentului ajungând polițiști și paramedici, ambulanțele transportând toate cele 4 victimela spitalul din Năsăud. Una dintre ele, diagnosticată cu fractură de mandibulă, a rămas internată. Cei patru răniți au depus plângere penală comună la poliție, oamenii legii demarând o anchetă pentru care au deschis un dosar penal.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"