Home » Covid în BN, pe 20 aprilie: Totalul a rămas neschimbat, de ieri și până azi, la 109 de infectați

Covid în BN, pe 20 aprilie: Totalul a rămas neschimbat, de ieri și până azi, la 109 de infectați

Publicat de Radu SÎRBU
773 Vizualizari

La nivelul județului Bistrița-Năsăud, la data de 20 aprilie au fost confirmate până acum 109 cazuri de infectare cu coronavirus, tot atâtea ca și ieri, inclusiv 6 cadre medicale și un polițist.

Dintre cazurile confirmate, 52 de persoane au fost declarate vindecate (față de 49 până ieri), iar 11 au decedat. Printre persoanele vindecate – trei din cele șase cadre medicale infectate cu Covid-19.

În carantină sunt 209 persoane, iar în izolare la domiciliu – 358.

La nivel național, Grupul pentru Comunicare Strategică a comunicat că până luni, 20 aprilie, pe teritoriul României au fost confirmate 8.936 de cazuri de persoane infectate cu virusul Covid-19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 2.017 au fost declarate vindecate și externate iar 460 au decedat.

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică ieri, au fost înregistrate alte 190 de noi cazuri de îmbolnăvire. Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 98.491 de teste.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"