Home » Bătrâna din Măgura Ilvei, infectată cu coronavirus, asimptomatică și care a refuzat spitalizarea, a rămas în tratament la domiciliu

Bătrâna din Măgura Ilvei, infectată cu coronavirus, asimptomatică și care a refuzat spitalizarea, a rămas în tratament la domiciliu

Publicat de Radu SÎRBU
991 Vizualizari

S-a găsit o rezolvare decentă a cazului emoțional de la Măgura Ilvei, unde o localnică în vârstă de 83 de ani a refuzat să fie transportată la spital după ce a fost confirmată cu coronavirus. Femeii imobilizate la pat i-a fost chiar deschis chiar dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

”Femeia este imobilizată la pat, are boli de bătrânețe, dar este perfect conștientă. A zis nu vă supărați, dar eu vreau să mor acasă. Medicul de familie i-a prescris un tratament și stă în izolare, este asimptomatică“, a spus primarul comunei, Valer Avram.

Este primul caz al unei persoane din Bistrița-Năsăud, infectate cu COVID-19, care refuză spitalizarea.

Fiul femeii, infectat cu Coronavirus, este internat la spital. O altă femeie din zonă, testată pozitiv, este și ea internată în spital.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"