Home » Situaţia infecţiilor cu Covid în BN şi la nivel naţional, în 12 mai 2020

Situaţia infecţiilor cu Covid în BN şi la nivel naţional, în 12 mai 2020

Publicat de Radu SÎRBU
1240 Vizualizari

La data de 12 mai, în județul Bistrița-Năsăud numărul cazurilor de infectare cu coronavirus a ajuns la 272, cu 6 mai mult decât ieri. În ceea ce privește numărul de vindecări, el a stagnat la aceeași valoare de 156 de persoane. De ieri și până astăzi, s-a mai înregistrat un deces, totalul ridicându-se la 21. Numărul persoanelor aflate în carantină instituționalizată este de 286 de persoane iar al celor aflate în izolare la domiciliu este de 272.

Situația la nivel național

Până marți, 12 mai, pe teritoriul României au fost confirmate 15.778 de cazuri de persoane infectate cu virusul Covid-19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 7.685 au fost declarate vindecate și externate iar 991 au decedat.

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică ieri, au fost înregistrate alte 190 de noi cazuri de îmbolnăvire. Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 269.183 de teste.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"