Home » Bogdan Ivan: ”Primăvara politicii românești pornește de la Bistrița! Am mare încredere în profesorul meu, Vasile Dâncu”

Bogdan Ivan: ”Primăvara politicii românești pornește de la Bistrița! Am mare încredere în profesorul meu, Vasile Dâncu”

Publicat de Radu SÎRBU
616 Vizualizari

În cadrul Conferinței extraordinare din această seară, PSD Bistriţa-Năsăud l-a desemnat, în unanimitate, pe fostul vicepremier Vasile Dâncu drept candidat pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Naţional al PSD. Președintele TSD Bistrița-Năsăud, Bogdan Ivan s-a arătat deosebit de entuziasmat de decizie: ”Primăvara politicii românești pornește de la Bistrița! Am mare încredere în profesorul meu, în omul și intelectualul Vasile Sebastian Dâncu, care alături de noi toți, va rescrie viitorul României! Un viitor în care să se regăsească tinerii, părinții și bunicii noștri, cei de la oraș sau de la sat, antreprenorii dar și cei mai vulnerabili din jurul nostru. Un viitor al modernității și solidarității, care nu lasă în urmă pe nimeni! Dl. Prof. Univ. Dr. Vasile Dancu a fost votat și propus astăzi în unanimitate de organizatia județeană Bistrița-Năsăud, pentru candidatura la Președinția Consiliului Național PSD”.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"