Home » Cadavru în stare avansată de putrefacţie, găsit în apele unei bălți din Năsăud. Se presupune că este vorba de un localnic dat dispărut de acasă de aproape 3 luni

Cadavru în stare avansată de putrefacţie, găsit în apele unei bălți din Năsăud. Se presupune că este vorba de un localnic dat dispărut de acasă de aproape 3 luni

Publicat de Radu SÎRBU
3201 Vizualizari

Un cadavru în stare avansată de putrefacţie a fost găsit, în această, într-o baltă din apropierea râului Someș din orașul Năsăud (foto). Descoperirea a fost un bărbat ce a trecut prin zonă, alerta fiind dată prin 112, în jurul orei 14:30.

La locul indicat au sosit un echipaj de Descarcerare al pompierilor și două ale polițiștilor. Se pare că trupul neînsuflețit este al unui localnic, în vârstă de 65 de ani, dat dispărut de acasă din data de 24 decembrie 2021. Dup ce a fost scos din apă, trupul neînsufleţit a fost ridicat de către cei de la Serviciul Județean de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei pentru stabilirea cauzei decesului.

Polițiștii au deschis dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, soluția urmând a fi dată prin Parchet.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

1 Comentariu

Jaksirak 18 martie 2022 - 17:16

Ucraina au primit drone pentru război împotriva Rusiei, poliția de la noi, nu au fost în stare să găsească un cadavru! sau un om dat dispărut…! RUȘINE, RUȘINE, RUȘINE…!😡😡😡😡😡😡😡 Alți vor să ajungă pe Marte,sau alte planete,dar noi nu putem să” trecem drumul de săraci”..!

Raspunde

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"