Home » (EXCLUSIV) Tragedie la Lunca Ilvei: Un băiat de 16 a murit în urma unui infarct făcut acasă, în această dimineață! Lucian Brumă era elev în clasa a X-a la Liceul Silvic din Năsăud

(EXCLUSIV) Tragedie la Lunca Ilvei: Un băiat de 16 a murit în urma unui infarct făcut acasă, în această dimineață! Lucian Brumă era elev în clasa a X-a la Liceul Silvic din Năsăud

Publicat de Radu SÎRBU
6567 Vizualizari

Astăzi, în jurul orei 11:00, un apel prin 112, anunța că un băiat în vârstă de 16 ani a fost găsit în stop-cardiorespirator în grădina casei sale din Lunca Ilvei. Apelul disperat a fost făcut de un localnic care l-a văzut pe băiat căzut și a ajuns la el pentru a constatat că acesta nu mai are suflare. Din informații, se pare că victima se afla singură acasă în momentul în care ar fi suferit un infarct miocardic.

La fața locului au fost direcționate ambulanța SMURD și cea de Terapie Intensivă Mobilă, medicii solicitând ajutorul elicopterului SMURD, aeronava aterizând la Lunca Ilvei.

Timp de mai bine de o oră echipajele medicale au aplicat protocolul de resuscitare, dar din păcate, copilul nu a răspuns manevrelor aplicate și a fost declarat decesul la fața locului.

Da, este o tragedie pentru întreaga noastră comunitate. Pe băiat îl chema Lucian Brumă iar familia lui era una model pentru comuna Lunca Ilvei. Știu că era elev la Liceul Silvic din Năsăud și mai are un frate mai mare care este student. Dumnezeu să-l odihnească în pace iar pe aceasta cale țin să transmit sincere condoleanțe familiei îndoliate”, ne-a declarat primarul Flaviu Lupșan.

Interpelat pe marginea acestui subiect dureros, Cristian Cosma – directorul Liceului Silvic din Năsăud, ne-a confirmat că Lucian Brumă era elev în clasa a X-a, la profilul Protecția Mediului. ”Era un elev tare drăguț și inteligent, cu bun simț, preocupat mereu de școală. Nu-mi vine să cred că nu mai este, cum să mori la 16 ani!”, ne-a spus devastat de veste Cristian Cosma.

Polițiștii au dispus efectuarea unei expertize medico-legale, trupul băiatului fiind transportat la secția Prosectură a spitalului din Bistrița.

Cercetările sunt continuate în vederea lămuririi împrejurările în care minorul a decedat, în cadrul unui dosar penal întocmit cu privire la infracțiunea de ucidere din culpă.

Dumnezeu să-l odihnească în pace și multă putere familiei îndoliate!

Foto: FB

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"