Home » Căianu Mic, prima comună din județul BN cu patinoar la ea în bătătură. Spre bucuria celor mici și mari, intrarea este gratuită iar patinele sunt din partea casei!

Căianu Mic, prima comună din județul BN cu patinoar la ea în bătătură. Spre bucuria celor mici și mari, intrarea este gratuită iar patinele sunt din partea casei!

Publicat de Radu SÎRBU
792 Vizualizari

În vederea promovării sportului de iarnă în aer liber și pentru a face o bucurie locuitorilor comunei, Primăria Căianu Mic a dat în folosință, de căteva zile, un patinoar public amenajat în zona centrală a localități. Ideea primarului Paul Știr a fost primită cu mare bucurie nu numai de către consătenii săi ci și de oameni din satele învecinate, lume care acum se bucură frumusețea iernii patinând.

Și nu oricum ci…gratis, întrucât administrația locală s-a ocupat și de acest aspect important ce prevede ca intrarea să fie liberă iar patinele să fie închiriate gratuit de către toți.

Ideea aceasta o am încă de acum 3 ani, cu intenția de a o pune în practică în iarna lui 2020, însă pandemia ne-a dat planurile peste cap. Iată că acum ea s-a materializat și mă bucur să văd că are un așa mare succes”, ne-a declarat primarul Paul Știr.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"