Home » Comuna Spermezeu, prima din BN care sparge gheața în ceea ce privește reluarea sportului de masă! Competiții de fotbal, tenis de masă, tenis cu piciorul și volei, de Rusalii

Comuna Spermezeu, prima din BN care sparge gheața în ceea ce privește reluarea sportului de masă! Competiții de fotbal, tenis de masă, tenis cu piciorul și volei, de Rusalii

Publicat de Radu SÎRBU
351 Vizualizari

Mare iubitor și practicant al sportului de masă, primarul comunei Spermezeu – Sorin Hognogi profită de revenirea la normalitatea cotidiană ante-Covid implicându-se în organizarea primei ample competiții sportive din Bistrița-Năsăud după mai bine de un an și jumătate de pauză forțată.

Este vorba de ”Zilele Sportului la Spermezeu”, eveniment ce se va desfășura în perioada 18 – 21 iunie, cu întreceri la fotbal, tenis de masă, tenis cu piciorul și volei în perioada 18 – 21 iunie. Atracția principală va fi esager24sportul-rege, fotbalul fiind cinstit cu o competiție ce se va desfășura pe gazon sintetic și la care s-au înscris nu mai puțin de 23 de echipe. Ieri, primarul Hognogi și staff-ul său de organizare au efectuat tragerea la sorți pentru fotbal, cele 8 grupe arătând în felul următor:

Grupa A:
CMP Vasco Building
Winspeed Năsăud
Sănătate

Grupa B:
VIG Pavaje Construct
FC Năsăud
FC Bârla

Grupa C:
Telefoane Beclean
Victoria Cristur
Ciceu Giurgești

Grupa D:
Vidmar Bistrița
Ținutul Haiducilor Târlișua
Breaza

Grupa E:
Rodis Beclean
Primăria Spermezeu
Avântul Spermezeu

Grupa F:
Juvebntul Comelf
Red Bull Beclean
Telefoane Old-Boys Beclean

Grupa E:
RAAL Bistrița
CCM Pavaje Coste
VIG Pavaje Cosntruct 2

Grupa H:
SAM Construct
Rimini Bistrița

Vom reveni pe parcursul competițiilor cu informații, rezultate și imagini, Mesager24.ro fiind partener mass-media al ”Zilelor Sportului din comuna Spermezeu”.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"