Home » Calității pâinii făcute la brutăria ARTISAN din Bistrița i s-a dus gustul, hăt, până în Franța !

Calității pâinii făcute la brutăria ARTISAN din Bistrița i s-a dus gustul, hăt, până în Franța !

Publicat de Radu SÎRBU
1466 Vizualizari

Să trimiți pâine din Bistrița în Franța, într-o țară recunoscută prin tradiție de înalta calitate a produselor de panificație, reprezintă nu doar mândrie dar și o recunoaștere a muncii depuse. Este cazul brutăriei artizanale ARTISAN, în care maestrul brutar Sorin Cocea este patronul dar și cel care produce poate cea mai sănătoasă pită din Bistrița-Năsăud.

Am remarcat această știre, astăzi, la brutăria bistrițeană, și am decis să o amplific ca garant pentru lucrurile de calitate produse în BN și care trebuie cu adevărat promovate. ”Avem deja mulți clienți care ne apreciază produsele noastre iar printre aceștia se numără și o doamnă de aici din Bistrița care are o fiică stabilită în Franța. Invitată în Franța, clienta noastră s-a prezentat la noi în ziua când avea avionul spre Hexagon pentru a cumpăra mai multe pâini și a le duce drept…cadou. Curios, am întrebat-o: cui ? Așa am aflat, cu uimire, că doamna ducea pâinile chiar fiicei, care a rămas cu gustul pâinii produse la brutăria Artisan cu prilejul unei vizite acasă. Aceasta și-a rugat mama să-i facă această plăcere, întrucât pâinea ARTISAN este mai gustoasă decât cea din zona unde locuia”, ne-a povestit Sorin Cocea.

Și asta nu e tot întrucât, pentru gust și calitate, cei care cumpără de la ARTISAN au un ritual, la fel cum este cu toate lucrurile plăcute din viaţă.

”Mulți dintre clienţii noştri ne sună zilnic și își rezervă produsele dorite, pentru a nu se trezi că rămân fără ele. Vin chiar și de la Bârgău sau Năsăud pentru a cumpăra pâine proaspătă și sănătoasă de la noi. Apropo de sănătoasă, am avut un pic de muncă să-i conving pe unii sceptici că nu lucrez cu aluat congelat. Practic, vin la brutărie cu noaptea în cap pentru a pregăti pâinea de peste zi, iar acum lumea s-a convins că totul este natural”, ne-a mai spus Sorin despre produsele pe care el însuși le produce.

Adaptarea la vremurile pandemiei de coronavirus s-a făcut de la sine, tot pentru a confirma încrederea clienților

Astfel, la brutăria ARTISAN au fost luate o serie de măsuri speciale: se dezinfectează zilnic spațiul de lucru în care se desfășoară activitatea; angajații folosesc mască de protecție, mănuși și dezinfectant; se verifică temperatura angajațiilor atât la intrarea în brutărie cât și la ieșire; în brutaria Artisan clienții păstrează distanța de siguranță de 2 metri și a fost montat un paravan de plexiglas pentru protecția clienților dar și a personalului care vinde pâinea.

Brutăria-magazin ARTISAN se găsește în Bistrița, pe strada Ștefan cel Mare, la nr. 22, (lângă stația de autobuze) programul de funcționare fiind între 10.00 – 18.00, de luni până vineri, iar sâmbăta între 9.00 și 14.00. Relații pot fi obținute la telefonul 0740 832 547 dar și pagina de Facebook la următoarea adresă: https://www.facebook.com/BrutariaArtisan/

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"