Home » Cascadorii râsului: Doi șoferi beți au condus alternativ o mașină ”nărăvașă” care s-a oprit în zidul unei case după ce a lovit un autoturism. (Hai) noroc că n-au fost victime…

Cascadorii râsului: Doi șoferi beți au condus alternativ o mașină ”nărăvașă” care s-a oprit în zidul unei case după ce a lovit un autoturism. (Hai) noroc că n-au fost victime…

Publicat de Radu SÎRBU
840 Vizualizari

Cei doi protagoniști sunt de 32 și 40 de ani, ambii din Dumitrița, care au condus alternativ, pe raza localității Budacu de Sus, același autoturism. La un moment dat, autoturismul pe care-l conduceau a intrat în coliziune cu un alt autoturism și peretele unui imobil, nefiind înregistrate victime.

Cei doi au fost testați cu aparatul etilotest de către polițiștii sosiți la locul accidentului, rezultatul fiind de 0,86 mg /litru alcool pur în aerul expirat în cazul bărbatului de 32 de ani și de 0,61 mg/litru alcool pur în aerul expirat în cazul celui de 40 de ani.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"