Home » Un moș din București, fals călugăr, recunoscut ca agresor sexual, luat la ”bani mărunți” de polițiștii din Bistrița după ce a făcut scandal la spital. A ajuns să fie internat la Nebuni

Un moș din București, fals călugăr, recunoscut ca agresor sexual, luat la ”bani mărunți” de polițiștii din Bistrița după ce a făcut scandal la spital. A ajuns să fie internat la Nebuni

Publicat de Radu SÎRBU
1274 Vizualizari

S-aîntâmplat ieri, 15 septembrie, când polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Bistrița – Biroul de Ordine Publică au condus la sediul poliției un bărbat care se manifesta agresiv verbal, îmbrăcat în haine de călugăr și care a refuzat să comunice datele sale de identificare personalului medical din cadrul Spitalului Județean de Urgență Bistrița-Năsăud, susținând că este profet.

La sediul poliției, în urma controlului corporal efectuat, asupra lui a fost descoperite sume de bani (de 5728 lei, 265 euro, 10 lire și 50 lei moldovenești), înscrisuri și obiecte bisericești. În urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că bărbatul în cauză nu are calitatea de călugăr.

Cazul a fost preluat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale care, în urma verificărilor efectuate, au stabilit faptul că este vorba despre un bărbat de 71 ani, din București.

Totodată, polițiștii au constat că acesta figurează în Registrul Agresorilor Sexuali și nu s-ar fi prezentat la citația polițistului desemnat cu supravegherea. Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale i-au readus la cunoștință obligațiile pe care le are, însă a refuzat să se conformeze, fiind înștiințat polițistul care îl are în supraveghere.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru înșelăciune, iar bărbatul a fost internat pe Secția Psihiatrie, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"