Home » Căutau fier vechi, însă au furat o geantă și un portofel dintr-o casă din Lunca Ilvei

Căutau fier vechi, însă au furat o geantă și un portofel dintr-o casă din Lunca Ilvei

Publicat de Radu SÎRBU
2088 Vizualizari

Este vorba de mai multe persoane din județul Sălaj, care, în cursul zilei de ieri, au pătruns în incinta unei locuințe din Lunca Ilvei sub pretextul că achiziționează deșeuri metalice. După plecarea acestora, proprietara, o femeie în vârstă de 40 de ani, a observat că i-au dispărut o geantă și un portofel. Femeia a sesizat imediat Poliția și a reținut semnalmentele importante, care au ajutat la identificarea lor.

Au intrat pe fir polițiștii, iar la scurt timp, a fost depistată și oprită în trafic, pe raza localității Ilva Mare, o mașină în care se aflau trei adulți și doi copii, toți din județul Sălaj. Aceștia au fost conduși la sediul postului de poliție Ilva Mare, unde au fost identificați. În urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că unul dintre aceștia, un bărbat de 40 de ani, din Șimleul Silvaniei, județul Sălaj, ar fi sustras bunurile din locuință, de pe o masă. Geanta a fost găsită în apropierea locuinței, unde a fost aruncată.

Cercetările în acest caz sunt continuate de către polițiștii de la Secția 7 Poliție Rurală Sângeorz-Băi în cadrul unui dosar penal de furt calificat.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"