Home » Un bistrițean, cercetat pentru o agresiune sexuală în Irlanda, a fost prins la Bistrița

Un bistrițean, cercetat pentru o agresiune sexuală în Irlanda, a fost prins la Bistrița

Publicat de Radu SÎRBU
1106 Vizualizari

Un bărbbat în vârstă de 35 de ani, din Bistrița, urmărit internațional, a fost depistat ieri, 15 iunie, de polițiștii din Bistrița-Năsăud, iar în cursul acestei zile va fi prezentat Curții de Apel Cluj, în vederea dispunerii măsurilor legale.

Pe numele celui în cauză, autoritățile judiciare irlandeze au emis un mandat european de arestare, aceasta fiind cercetat pentru agresiune sexuală, comisă în anul 2018, pe teritoriul Irlandei.

Pentru depistarea acestuia poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Cluj a emis împotriva acestuia ordonanță de reținere pentru 24 ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Curții de Apel Cluj, în vederea dispunerii măsurilor legale.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"