Home » Centura ocolitoare a orașului Beclean a fost deschisă!

Centura ocolitoare a orașului Beclean a fost deschisă!

Publicat de Radu SÎRBU
288 Vizualizari

Din 1 decembrie, locuitorii din Beclean pot circula pe noua centură a orașului, conform anunțului făcut de Primăria Beclean. Comisia de dare în circulație a obiectivului de investiții “Varianta de ocolire a orașului Beclean, județul Bistrița-Năsăud” a confirmat conformitatea centurii rutiere cu standardele de siguranță, fluență și integrare în DN 17, prin sensul giratoriu – pod peste Someș și sensul giratoriu din DN 17D cu DN 17D. Astfel, traficul rutier pe Varianta de ocolire a orașului Beclean a fost deschis începând cu data de 1 decembrie 2023.

Administrația locală din Beclean a transmis un mesaj de mulțumire pentru înțelegerea disconfortului cauzat de lucrările la acest obiectiv important pentru oraș, precum și urări de “drum bun” pentru locuitori. Noua centură va transforma orașul Beclean dintr-unul aglomerat de mașini într-unul decongestionat, aducând beneficii semnificative locuitorilor. Prin deschiderea acestei variante de ocolire, se îmbunătățește infrastructura rutieră din zonă, contribuind la fluidizarea traficului și îmbunătățirea calității vieții locuitorilor orașului.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"