Home » Atențiune! Luni, 4 decembrie, la Năsăud se deschide un nou magazin “EXOTIC”, născut tot din pasiunea pentru frumos, oglindită în hainele de calitate, cu o croială modernă și actuală pentru doamne și domnișoare!

Atențiune! Luni, 4 decembrie, la Năsăud se deschide un nou magazin „EXOTIC”, născut tot din pasiunea pentru frumos, oglindită în hainele de calitate, cu o croială modernă și actuală pentru doamne și domnișoare!

Publicat de Radu SÎRBU
2377 Vizualizari

De la începutul săptămânii viitoare sunteți invitați cu drag să treceți pragul celui mai nou magazin de îmbrăcăminte pentru femei din orașul NĂSĂUD, și anume: cel de-al doilea magazin din marca EXOTIC ce funcționează în localitate, ce se va deschide în noile spații comerciale de pe Bulevardul Grănicerilor, vizavi de Profi!

Prin ținutele comercializate aici, fie ele casual sau elegante, va fi evidențiată feminitatea celei ce o îmbracă pentru un plus de încredere!

Așadar, cu bucurie vă anunțăm că al doilea magazin EXOTIC se va deschide tot în Năsăud, în dimineata de luni, 4 decembrie, de la ora 9:00, vizavi de Profi.

În Luna Cadourilor, aici veți găsi paltoane, blănițe, rochii, costume, cămăși, bluze pantaloni și multe alte articole de super calitate, atenție, la prețuri promoționale!

EXOTIC NĂSĂUD, eleganță feminină la superlativ!

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"