Home » Clădirea Primăriei din Zagra este modernizează prin extindere

Clădirea Primăriei din Zagra este modernizează prin extindere

Publicat de Radu SÎRBU
638 Vizualizari

Reprezentanții Primăriei Zagra susțin că până la toamnă vor fi finalizate lucrările de extindere a sediului cu un nou corp de clădire – ”Corpul B”.

Noua clădire administrativă este amplasată chiar în spatele actualului sediu al primăriei, încadrându-se perfect cu al celorlalte imobile din zonă.

“Era nevoie de o asemenea construcţie – ne-a spus primarul Dumitru Bușcoi – mai ales de garajele pentru parcul auto, dar și de o sală de festivități încăpătoare, precum și de o bibliotecă”.

Astfel, la parterul noului corp de clădire sunt în curs de amenajare garaje auto, camera pentru centrala termică, magazia de lemne, precum și arhiva instituției, în timp ce la etaj se vor regăsi o spațioasă sală de festivități ce va fi folosităși pentru ședințele Consiliului Local, un oficiu, o bibliotecă, precum și grupurile sociale.

Lucrările au început în aprilie 2020, în execuția constructorilor de la Miron Construct Beclean, cu termen de finalizare în această toamnă.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"