Home » Apelează cu încredere la Tractări Ani Năsăud, pentru servicii auto moderne și profesioniste pentru o gamă largă de mașini și utilaje !

Apelează cu încredere la Tractări Ani Năsăud, pentru servicii auto moderne și profesioniste pentru o gamă largă de mașini și utilaje !

Publicat de Radu SÎRBU
897 Vizualizari

Te-a lăsat mașina în drum? Nu pornește? Ai avut un accident? Ai nevoie de transport la RAR, REMAT, SERVICE, ITP, etc.? Soluția are un nume: Tractări Ani Năsăud.

Tractări Ani Năsăud îți oferă servicii de tractare auto și asistență rutiera NON-STOP în județul Bistrița-Năsăud. E de ajuns un telefon la: 0742 868 287 sau 0740 097 695, și, gata, problema e rezolvată !

Ne găsiți și pe pagina de Facebook la adresa: https://www.facebook.com/profile.php?id=100021985693300

Îți preluam autovehiculul și ți-l livrăm fără zgârieturi și fără incidente, ne ghidăm după cele mai bune practici în domeniu și îți aducem la destinatie mașina în starea în care am preluat-o.

Seriozitatea este pe primul loc la noi, de aceea vrem să avem o colaborare reciproc avantajoasă și să fi mulțumit de serviciile noastre.

Alegem autoutilitara potrivită pentru mașina descrisă de tine și suntem acolo în cel mai scurt timp posibil 24 ore din 24, 7 zile din 7.

Apelați cu încredere la profesioniști, sunați la 0742 868 287 sau 0740 097 695 !

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"