Home » Colonelul rezervist Ioan Boțan – noul președinte al Despărțământului Năsăudean al ASTRA

Colonelul rezervist Ioan Boțan – noul președinte al Despărțământului Năsăudean al ASTRA

Publicat de Radu SÎRBU
916 Vizualizari

Sala mare de festivități a Primăriei a găzduit astăzi cea de-a 31-a Adunare Generală a Despărțământului ASTRA Năsăud, eveniment desfășurat în cadru restrâns datorită regulilor impuse de pandemia de Covid.

Principalul moment al ședinței a fost cel de alegere a noului președinte al Despărțământului Năsăudean în persoana colonelului rezervist Ioan Boțan, cel care a preluat ștafeta de la lingvista Maria Nistor.

Aleasă anul trecut în fruntea ASTRA din Țara Năsăudului, Maria Nistor a explicat și de ce a renunțat la acest statut.

”În momentul în care am acceptat funcția de președinte al acestui Despărțământ, eram convinsă că mă mutasem “definitiv” în Ardeal și că pot sprijini de la fața locului desfășurarea oricărei activități organizate sub egida ASTRA. În toamnă m-am întors la București, din motive personale. Convingerea mea a fost, este și va rămâne că omul slujește instituțiile/ organizațiile și nu invers. Tocmai prin prisma sprijinului pe care doresc să îl ofer în continuare acestei asociații încărcate de istorie, am decis să nu mai candidez la președinția despărțământului. Nu ar fi fost corect, etic, util să exist mai degrabă in absentia. Îl felicit pe noul președinte, dl. col. (r) Ioan Boțan (întotdeauna mi-au plãcut militarii și am colaborat chiar bine cu ei). Mulțumesc membrilor AG pentru insistențele de a mã numi vicepresedinte (am certitudinea cã fiecare membru își poate aduce contribuția la succesul organizației din care face parte, indiferent de funcții, acționând cu dãruire și profesionalism în virtutea unui interes mai mare decât cel individual)”, a ținut să transmită Maria Nistor.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"